Bedrijfsgroen

Wilt u ook een representatieve uitstraling van uw bedrijf. Uw bedrijfslocatie is ligt vaak van meerdere zijde in het zicht van potentiele klanten. Een uniek kans om middels een aandacht vestigende inrichting uw bedrijfsterrein te presenteren. Als u er voor kiest om dit met beplanting te doen straalt u tevens duurzaamheid uit.

Positieve uitstraling

In toenemende mate gaan bedrijven er toe over om hun terreinen een groene uitstraling te geven. Meer groen geeft niet alleen een mooi beeld, het verbeterd het werkklimaat, maakt mensen vrolijker, geeft minder wateroverlast, bindt CO2, beperkt warmtestress en helpt de natuur. Een groene uitstraling draagt bij aan een profilering als duurzaam bedrijf en last but not least trekt bij een juiste aanpak de aandacht van potentiële klanten.

Uiteraard moet er een goede bedrijfsvoering kunnen plaatsvinden en liefst dient het beheer zo kosten extensief mogelijk te zijn, zonder dat de inrichting een rommelige aanblik geeft

In veel gevallen is het binnen een beperkt ruimte beslag tevens mogelijk gelijktijdig een aantrekkelijke lunchplek voor uw medewerkers te realiseren, waar zij bij mooi weer even buiten kunnen vertoeven.

bui-tegewoon,groenprojecten  is een klein bedrijf dat op enthousiaste en stimulerende wijze vakkundig het proces van herinrichting van uw terrein voor u kan begeleiden. In een tweetal sessies maken we samen met u, en eventueel met medeneming van de wensen van uw medewerkers, het ontwerp voor een opvallende en groene uitstraling van uw bedrijf. 

Door de gezamenlijke aanpak van uw kennis van het bedrijfsterrein en de expertise van bui-tegewoon, groenprojecten is een succesvol project verzekerd.

Graag lichten wij onze aanpak nader aan u toe of maken een offerte op maat

U bent hier: